Madlenko - ja si na Tebe pamatuju. Odpovidala jsem Ti, ale odpoved uz asi taky nevidis. Ty prispevky se neztraceji, ale pod kazdym clankem je pocet prispevku limitovany a spodek se umazava, kdyz se nahore pridava... ja uz to vsechno sleduju jen v diskusi, ktera se zobrazi po odeslani prispevku.
Pak komentaru k Tvym slovum "některé zde odsuzují nepracující matky" - to si nemyslim - ja osobne odsuzuju system, ktery matkam prilis dlouho plati RP a kde nejsou penize na kvalitni peci o deti mladsi tri let (no, co si budem povidat, ony obcas ani ty skolky pro trilete nejsou nijak uchvatne).
"někoho soudit plošně není zrovna demokratické" - nikdy se nezavdesis vsem, to nema s demokracii nic spolecneho.
Ja myslim, ze treba zrovna Ty bys na tom byla lip, kdyby byly k dispozici castecne uvazky a prace z domu a kdybys mela financne dostupnou chuvu, ktera by se Ti starala o dite - nerikam, ze v 8 mesicich, ja to vidim na ty dva roky. Myslim, ze kojeni po dvou letech se uz da nastavit tak, aby matka mohla pracovat bez problemu.
"Ale říkat,že má jít matka do práce a přitom jí to neumožnit,to nepokládám za šťastné" - mas pravdu a ja rikam, ze je treba pracovat na tom, aby tu ty moznosti byly.
"Takže neodsuzujte nás,které jsme se ocitly v situaci,kdy to není zrovna moc řešitelné" - ver mi, ze vas takove neodsuzujeme - lide, kteri by chteli pracovat a nemuzou, protoze system je proti nim, jsou mi sympaticti a je mi lito, ze ty moznosti nemaji.
Kimmy
Předchozí