Mám pocit, že tohle je problém více porodnic. I když sem měla porod "za hubičku", agpar 10,10,10 a cítila jsem se hned po něm skvěle, následující dny na šestinedělí mi ale vyrobily pěknou depresi, ze které se vzpamatovávám až teď, tři měsíce po porodu. Chovali se jako dobytek, naprosto žádná úcta, empatie, sestry frňáky nahoru, nic nevysvětlily ale za všechno nadávaly. Matka tam byla ta nejposlednější. S kojením naprostý horor, nutily do něj i paní která rodila po třetí a dvakrát nekojila kvůli neprůchodnosti bradavek. Nutrilon je prý drahý.Tak její chudák mimčo věčně řvalo hlady. Byla sem v hrozném stresu a cítila sem se spíš jak ve výkonu trestu. Copak jsou ty sestry úplně tupé, že se dokážou tak hnusně chovat k ženě, která prožívá hormonální a emocionální bouře a potřebuje klid?A to bych naprosto přehlížela zastaralé vybavení, jeden záchod a dvě sprchy na oddělení, jen kdyby byli slušní. Se vůbec nedivím že je chce hejtman zrušit, přemýšlela sem že mu i napíšu aby to skutečně udělal.
Předchozí