Bydlím na Žižkově a je to fakt nechutný, kolik hoven nacházím uprostřed chodníku,ani ne u strany, do trávy bych radši nevkročila. Takže když jsem jezdila s kočárkem, musela jsem vozit vyřazené zubní kartáčky na čištění pneumatik u kočárku,abych si hovna nepřivezla z procházky domu. Syn už je větší a chodí pěšky a řeknu vám, že zlost kterou jsem měla,když v nových botkách šlápl do čerstvého hovna, mi zatemnila mysl a nesnáším ani pražské psy ani jejich bezohledné majitele. Nejlepší je tady ženská,která chodí venčit asi tak pět malých podvraťáků a ta rozhodně po nich hovna nesbírá.Ta by se se svou obezitou a cigárem u pusy ani neohnula.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.