| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pořád je mi z toho smutno …

Rachel,
dekuji, jsi zlaticko. Buh to se mnou nema lehke a ja vim, ze mi tim vsim chtel ukazat strasne moc veci. A ja jsem mu za to vdecna. Ted z toho nektere ctenarky asi umrou - fnuka a pritom je vdecna. Ale pro mne se to nevylucuje - jsem za tu zkusenost vdecna. Ale jeste se s ni musim nejak vyporadat. A tohle je muj zpusob. Vyfnukat se. A Ty jsi mi temi par slovy moc pomohla - jsem hloupa, ze v takovych chvilich na Boha zapominam. Mas pravdu, ze je objal za mne. Konec koncu, jsou to jeho deti :-). Tak a ted uz budou urcite nektere neverici ctenarky uplne upet - ona si snad hraje na Pannu Marii, kdyz rika, ze jsou to jeho deti. Ty ale urcite vis, jak to myslim.
Jeste jednou diky. Musim rict, ze bych Te docela rada nekdy poznala. Uz jsme si vymenili par e-mailu kvuli Vanocum ve skolce, ale Tvoje prispevky na diskuzi mi prijdou vzdycky fajn a moc mne uklidnuji.
Kazdopadne Ti opravdu moc dekuji.
Preji Tobe i Tve rodine hodne Boziho milosrdenstvi a Bozi lasky.
Sidi

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.