| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

ahoj všem,
jsem majitelkou psa a mám i dítě,sic nevlastní ve střídavé péči,ale mám.Musím říct, že i Jihlava je zahovněná, a to velmi.Synek není naštěstí hovnošlápek,naučil se koukat, kam položí nohu.Je to nesmírně vysilující a protivné, vím to,protože taky koukám,kam šlápnu. Žel, někdy se ne zadaří,jakmile si zapomenu na vycházku vzít brýle.......
Jo, já jsem korunovanej hovnošlap.no,nic, to jen na úvod.Tak to prostě umyju, na nose mám nejlíp kolík na prádlo,jinak bych se po....:-D
Náš pes Hawkey váží 4,5kg. Jeho exrement je hlavně večer problém najít. Má většinou velikost asi jako podlouhlý vlašský oříšek.Pytlík mám vždy, někdy jich mám i pět, protože Hawkeýnek kaká nejraděj na třech různých místech. Koše po Jihlavě na psí exkrementy nemáme. Pytlíky jsem - a to platím - nikdy neobdržela. Naštěstí si je můžu koupit, těch deset korun mě nezabije. Chápu všechny, že se zlobí. Je to nepříjemné. Ale vše skutečně začíná u nás majitelů. Chceme hezké prostředí? Proč to tedy neuklízíme? Víte, jak je hnusný vybírat mezi dalšími dvaceti hov.. právě to "Vaše"??? Někdy čapnu tři naráz a můžu se na to, jestli je to teplý, tak akorát vys..., jak jsem vytočená!!!
UKLÍZEJME, PEJSKAŘI, NEBUDEME Z TOHO MÍT ASI NIC, ALE NEBUDEM SE HÁDAT, ČÍ TO HOV.. JE A NEBUDEM SI TO TAHAT DOMŮ A NEBUDEME TO MUSET DRHNOUT Z OBUVI A TO JE DOBRÝ, NE?
Jinak, musím říct, že můj pes taky čurá na rohy domů i na lampy... No a co? Je to pes.. Platím za něj a fakt nevim, proč.Asi na nový lampy. Já mu nebudu říkat, že může čurat jen na ty tři stromy, co máme před barákem. Když vidím, kam všude jsou schopné čurat děti, tak tohle řešit,no nevim.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.