Aha. Tak pekelný hrnec pana Papina si odpustím
) Rodiče ho mají ještě někde schovaný ve sklepě. Hovězí guláš nevařím, na brambory si klidně počkám těch 20-25 minut místo patnácti - asi bych ho užil leda na fazole, které musím vařit hrozně dlouho (ani cizrna mi nedá takovou práci
) Ale slyšel jsem, že papiňák je dobrá věc, takže asi je to spíš o nechuti a nedůvěře k hrnci natlakovanému parou (zažil jsem výbuch tohoto hrnce, to bude tím)
Pro mě jsou nejlepší spotřebiče, šetřící SČ (sílu člověčí) a hlavně čas následující: Myčka, lednička a pračka. U těch ostatních docela pochybuju - ještě bych možná přihodil mikrovlnku, ale velmi opatrně - mikrovlnním málo a většinou se to snažím zaonačit tak, abych v ní maximálně ohřál knedlíky.