Mám problémy s inkontinencí, ale dosud mě to příliš neobtěžovalo, protože to mám jen při nachlazení - tedy při kýchání, to bývám málo a obvykle to vyřeší obyčejná menstruační vložka. Tentokrát jsem však k rýmě dostala i kašel a to dost silný i několikaminutové záchvaty. A bohužel to začalo pozdě odpoledne, kdy už je lékárna u nás zavřená. Po první nehodě jsem tedy vytřela podlahu, vycpala se složeným froté-ručníkem a musela to holt vydržet až do rána. Myslím, že by se to dalo srovnat s těmi froté kalhotkami. A jaké byly moje pocity? - i malá kapka je prostě mokro a studí - přečmáchnout ten ručník (aby v koupelně nesmrděl) po větším záchvatu bylo fakt dost nechutný
Takže prací kalhotky jsou možná ekologické, ekonomické a časově nenáročné, ale nevěřím tomu, že dítě se v nich cítí stejně jako v jednorázovkách!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.