A zkuste se, milé dámy na problém podívat i z jiné strany...Mám 2 malé čivavy a jezdíme s kočárkem. A ano, je to tragédie, každou chvíli si přivezeme na pneumatice nějakou "nadílku". A veřte, nebaví mne sbírat po mých psících jejich exkrementy, ale prostě nic jiného mi nezbývá (pro čivavy stačí 1 sáček). Co mne osobně trápí jsou nevychované matky a jejich nevychované ratolesti, které/kteří otravují moje psy. Psíci jsou na vodítku ale i to nezabraňuje dětičkám aby přiběhly, psíky dupáním plašily a i přez můj nesouhlas se je snažily za každou cenu hladit. Matky jen koukají (svůj zadek z lavičku nezvednou) a prý "pejskům Honzík neublíží"....Nemám zájem, aby mi nějaké cizí dítě vůbec pejsky hladilo a minule mě to vytočilo tak, že jsem milé dítko chytla za ruku a vysvětlila mu, že tyto cizí pejsky hladit NEBUDE. Jeho matka /nezvednuvší se z lavičky../ na mě výhrůžně volala, že dítěti snad ubližuji.... Psíci by nikoho nepokousali, ale ještě pár dalších obtěžování ze strany dětiček co neví, že cizí pejsek se ZÁSADNĚ NEHLADÍ a NEOBTĚŽUJE a budou mít na děti slušnou fobii...Chudáci psi se bránit neumí /aspon tihleti mrňousové ne/ a doplácejí na nevychovanost druhých