Hany, ale ne, nehnije, to by to dopadlo....tedy lépe řečeno nedopadlo. :o))
mmch syrová zelenina je o cosi hůře stravitelná, a drží se v trávícím traktu o něco déle, než lehce povařená .........pro člověka je o cosi výhodnější vzhledem ke trávení zelenina lehce tepelně upravená
jistě záleží i na jejím druhu, třebas takový lykopen z rajčat -- velice cenná látka se využije a dobře vstřebá právě ideálně z rajčat povařených, klidně déle.....zase jiné vitamíny se lépe využijí ze syrových
prostě pestrost, klasika, čím pestřeji tím lépe
maso ve střevech nehnije, střeva se masem nezanášejí....a tak dále
vyvracet veškeré bláboly co na rodina.cz padnou, to by tady jeden musel trávit veškerý čas......
maso je pro člověka zcela přirozenou součástí stravy, člověk jej dokáže velmi dobře zpracovat, a vytěžit si z něj látky potřebné pro život....náš trávící trakt je na něj uzpůsoben komplexně , viz skladba trávicích enzymů a tak dále a tak dále....