Ahoj Sidi,
díky za reakci.
Přiznám se, že jsem četla tvůj článeček na 2x...a to z toho důvodu, že jsem po první části odběhla k nějaké dom.činnosti a mezi tím přemýšlela nad tou první půlkou...Jo, řekla bych, že mě docela "nadzvihla"
. Podivovala jsem se té nepřipravenosti a naivitě.
Jenže úpřímně...ani já nebyla moudřejší u prvního porodu. Sice jsem neměla tu představu rodit přirozeně, ale to jen proto, že od mé první návštěvy u gynekologa mi bylo oznámeno, že mám tak úzkou pánev, že mám počítat s SC. Čili já byla připravená...ty ne. Pak je zcela pochopitelné, že je ti smutno z toho, že se tvé představy nenaplnily. I já bych byla zaskočená...zklamaná.
Pak jsem dočetla druhou půlku a popis druhého porodu a závěr. To už zní vyrovnaně a smířeně.
To je dobře.
Netrap se
Ještě ti napíšu to, co jsem tu nikomu za celou dobu svého "krafání" na rodině neřekla. Víš, mi se to po druhé sekci v "břichu zašmodrchovalo" a já už pak nemohla otěhotnět přirozeně.
A co čert nechtěl??? S panem Bejvalem jsme si nakonec šli každou svou cestou. A já zůstala sama se dvěma malýma dětma, akorát nastoupila do nového zaměstnání a našla si podnájem. Rozhodla se žít pro děti své i ty v práci, účastnit se života v církvi a nekomplikovat si život.
njn, člověk míní, Pán Bůh mění. Jeden muž se začal o mě i s dětma zajímat
Jsem mu to vymlouvala a řekla, at si najde nějakou jinou, mladší...se kterou si založí rodinu, že já už prostě děti mít nemůžu.
Trochu jsem se spletla. Bůh mi ne náhodou poslal do cesty někoho, kdo mi řekl o metodě IVF-naativ, kterou jsme s novým manželem podstoupili.
Nebylo to tak jednoduché...i nějaké nezdary byly a tehdy jsem mi taky přišlo smutno a líto, že jsem neporodila své první dvě děti přirozeně...protože by se pak nestalo to a ono a nemusela jsem jít na umělé oplodnění.
Jneže co nadělám, zpět to nevezmu...díky Bohu se našlo řešení...zbytek už znáš z mého předešlého příspěvku.
Vše špatné je k něčemu dobré. Já mám ted blíž k některým svým pacientům-klientům a k ženám, které si tím taky procházejí.
Není lepší z téhle zkušensoti profitovat?
)