Milá Sidi,
nedávno jsem se potkala se svou starší kolegyní,která mi líčila,jak její dcera po spont.porodu druhého chlapečka má stále problémy s kojením.Třetí zánět,už přikrmuje,asi brzy skončí,je z toho špatná.Tak mi to přišlo zajímavý-já mám pocit "špatné"matky po dvou sekcích a ona tentýž z důvodu nekojení.Já kojím mladší dceru stále-má 2roky,ona zase normálně porodila.Jestli to nebude ta doba-prostě trošku mediální masáž nás všech-přirozený porod,dlouhé kojení,všechno ostatní je nějak divné.
Narodila jsem se norm.porodem,vyvolávaným,pro žloutenku mě třetí den odvezli do jiné nemocnice,kojená jsem byla necelé 3M-dle posl.studií,názorů-bych měla být sebevědomější než po SC,ale bez kojení možná míň inteligentní....Sebevědomí nic moc,inteligence-pokud je jejím odrazem VŠ.....Takže tak.
Ty pocity chápu,často si říkám,jak by bylo kdyby.....Ale potom se podívám do postýlek a děkuju Bohu za dvě zdravé děti.Tvoje porody byly ještě komplikovanější a tak je opravdu štěstí,že to dobře dopadlo pro Tebe i Tvoje děti!Nebuď z toho smutná-ani vy ostatní-myslím si,že víc děti ovlivní celoživotní láska,péče,a pak je pravda,že co si tak musí říkat holky,co se jim to nevede,děti jsou nemocné,zemřou,opak.pokusy o IVF....Prostě važme si toho,jak to je-že máme děti-ať už norm.,přirozeným porodem nebo operativním.
Hanka
Předchozí