| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

Ach, Monty, trochu mě tvůj příspěvek zklamal.
Když si to tak vezmu, tak neznám dítě, které by nemělo rádo zvířata - nepochybně takové děti jsou, ale řekla bych, že většina z nich je má ráda. Já patřila už od mala mezi ty, co se těší na venkov za dědou, protože měl kočky a ty se se mnou mohly válet na peci. A zvířata mám ráda pořád.
Dnes všichni zdůrazňují, jak jsou pro děti důležité kroužky, vybavení na lyže, nový PC. Ale já myslím, že péče o živé tvory jim dá do života víc. Není divu, že se dnes najdou děti, které pořádně nevědí, odkud máme mléko či vajíčka(ne, není to legrace). Pokud dospělí dávají najevo svou nevraživost(jsou tu i horší příspěvky, než ten tvůj), není divu, že lidé zvířata týrají a ještě si to nahrávají na video.
Myslím, že nejsi člověk, který nemá rád zvířata. Jen se mi nelíbí, jak jsi formulovala svůj příspěvek. I já měla minulý týden hovno na kole u kočáru, navíc jsme to zjistili v autě a dost velkou část jsme trpěli, než jsme zjistili, odkud vítr vane...ale přežili jsme. Kolo se umylo a jelo se dál.
Také bych se ráda natáhla v parku na trávu, jako jsem to dělala v Londýně. Ovšem nejde to - a nemyslím, že by to bylo jen kvůli psím lejnům. Parky jsou neudržované a špinavé celkově. Tak si raději sednu na lavičku. Taky dobrý.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.