| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pořád je mi z toho smutno …

Ahoj Hani,
s medialni i lkearskou masazi mas asi dost pravdu. Nekdy jsem si rikal, jestli se nase babicky a mamy nemely lip v tom smyslu, ze u lekare byly behem tehotenstvi max. 2x - 3x, vetsinou kdyz zjistily, ze jsou tehotne a potom kdyz zacaly rodit. Neresily zadne amniocentezy, geneticke poruchy, hypotrofie plodu, ultrazvuky apod. Nepatlaly se v tom, jen se tesily (anebo netesily, to podle rodinne situace) a kdyz porod prisel, tak prisel. Manzelova babicka porodila mezi kydanim a napajenim krav (v porodnich bolestech tahala vodu kravam a rikala si, ze je ji nejak divne), moje maminkaporodila po sedmi mesicich lezeni v jedne poloze a ani jedna to nejak neresily. Je pravda, ze byly stastnejsi v tom, ze netusily nic o prenatalnim obdobi a o vyvoji psychiky ditete jeste v brisku, neznaly porody do vody, na balonu, v klece apod. Neinformovanost je nekdy mozna lepsi nez vsevedoucnost :-).
Diky za prispevek. Za sve deti jsem opravdu stastna. Kdybyste je zrovna ted mohly videt, jak radi a chechtaji se :-).
Mej se dobre a at Te Bozi i cloveci laska provazi na kazdem kroku :-).
Sidi

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.