Musím reagovat, nedá mi to:) Autonehodu jsem nazažila ani jednou, a to jezdím denně. Ale psí hovno si někdo z naší rodiny přinese na botě nejméně jednou za týden. Chci využívat park,lehnout si do trávy, hrát si tam s dětmi....nemůžu. Všude psí bobky. Náš park je oplocený, je tam zakázáno městskou vyhláškou venčit psy, je nadherně udržovaný (i kamarádka z Anglie ho velmi chválila) a přesto je tam na každém kroku psí hovno. Někde jsem tady taky četla příspěvek o tom,že se všude válí plast a jiné odpady. To samozřejmě není v pořádku....ale upřímě, když dítě šlapne na plastovou láhev, tak si tak příšerně nezaneřádí botky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.