Radko, je mi to lito. Kdybych jen trosinku mohla, dala bych Ti ty sve porody, ktere povazuji za silene, jen kdyby Ti to umoznilo mit detatko. Jsi silna, ze to zvladas a mas jeste nervy diskutovat tady s nami. Tvoje zkusenost je oproti me opravdu nesrovnatelne horsi. Pri predstave toho, cos tu napsala, mi moje fnukani prijde opravdu hloupoucke. Ach jo, nevim, co Ti napsat, aby Te to alespon malinko potesilo. Vis, moje kamaradka take porodila mrtve miminko - holcicka byla vymodlena, kamaradka mela pred ni asi 5 samovolnych potratu, vse uz vypadalo na dobre ceste a tyden pred terminem zjistili, ze se mala uskrtila na pupecni snure. Tedy uskrtila - zaskrtila si pupecni snuru a tak se vlastne udusila. Bylo silene, kdyz mi to kamaradka psala. Ale ona to brala tak, ze deti, ktere umrou jeste v brisku nebo kratce po narozeni, jsou ty nejcistsi dusicky, mali andelicci, kteri by pobytem tady na tom nasem svete jenom stradali a proto je pan Buh vola k sobe. Nevim, jestli Ti takovyto pristup pomuze. Nerada bych Te naopak rozesmutnela nebo Ti nejak jinak ublizila. Moc mne Tva zkusenost opravdu mrzi. Budu hodne prosit, abys mohla mit alespon jedno detatko. A kdyz ne vlastni, tak urcite na Tebe nekde ceka drobecek, ktery nikoho nema a Tebe by mel jako maminku rad. Drzim Ti vsechny palecky, Radko.
Sidi
Předchozí