| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Maminko, aši šem zaše šláp do hovínka

Taky se ráda přidám do téhle skvělé debaty, protože kdo někdy byl na sídlišti Brno-Vinohrady určitě pochopil můj název příspěvku.
Jelikož mám dvě děti a bohužel i přes mé zákazy vstupují na trávník tak takové hrůzy nosí domů skoro pravidelně a to nemluvím o tom když do toho šlápnu já, samozřejmě na chodníku.Po prvním šoku a to nejenom čichovém jsem samozřejmě naštvaná na děti že neposlouchají moje fakt dobré rady, bohužel jsem jediná kdo to z těch bot musí seškrabat( a to samé platí u manžela který má vymluvu že je mu z toho špatně) je jasné že po této procedůře nejsem schopná dělat nic(natož vařit večeři)vlastně cítím H...o už všude.
Jsem ráda že jsou lidé kteří po svém"miláčkovi" uklízejí ale mám pocit že tady bohužel jich je velmi málo.Nejhorší jsou lidi co venčí u dětských hřišť a tady i přimo na hřišti,samozřejmě dělají že nevidí.Bohužel tahle debata je nekonečná a tím že budeme nadávat se stejně nic nezmění,(teda pokud nezakročí nějaká tajuplná síla a tihle lidi si to budou nosit domů na botách automaticky).Tak kramlík na nos a vydržať

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.