taky fandim porodum doma....ja jsem ho mit nemohla protoze obe moje tehotenstvi byly riskantni sa skoncily cisarakama,navic jsme v te dobe nemeli tekouci vodu ani elektrinu, ani telefon a to by bez techto veci fakt moc neslo... Lekari a sestricky v porodnicich jsou nastesti fantasticti, takze nejak moc nelituju. Ja sama jsem se narodila doma, nevim vlastne proc. V tech letech to rozhodne nebylo normalni. Takze kdyz je zena zdrava a schopna, proc ne? Spousta zen ma spatne zkusenosti s ceskym personalem....tak tem co se rozhodnou preju hodne stesti a lehky porod:)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.