Monty, budes za tu zlou. Za prve, co s nami, ktere nesahaji po kolena ani tem cubkam? Ja totiz nedokazala porodit dite, mne bylo porozeno, bez cizi pomoci bych nekde tak maximalne jako tacubka zdechla. Za druhe, muj porod nebyl fyziologicky. Kdyby byl, pravdepodobne bych tady nefnukala, protoze by se mi dostalo toho, co jsem vzdycky chtela. Za treti, nevim jak Ty, ale ja pri smrkani obvykle neprozivam zadne bolesti a jeste jsem nikdy neslysela o nikom, kdo by pri smrkani umrel. taky nemam pocit, ze vyfrknuti rymoveho hlenu by rodina ocekavala s napetim, ze by se nekdo nad Tvou nudli rozplyval a ze po nivubec nekdo touzil. Mam trosinku pocit, ze srvonavas nesrovnatelne. A za ctvrte, jasne ze ma smysl byt na sebe kvuli necemu hrdy. Kdyz na sebe dokazes byt hrda, znamena to, ze si vazis sama sebe, a to uz je sakra dobry predpoklad k tomu, aby sis dokazala vazit i druhych. Lide, kteri se nedovedou radovat na necim tak vyjimecnym jako je narozeni ditete, my prijdou ochuzeni. Tak a ted muzes zase sepsout Ty mne
.
Sidi