Sidi,sleduji tuhle diskusi již delší dobu a dosud jsem neměla potřebu reagovat,ale to co jsi napsala v tomto příspěvku,na to nereagovat nedokážu.Ano,zde jsi to přesně vystihla."Kdybych dostala to co bych chtěla,nechovala bych se takto"(omlouvám se že necituji slovo od slova).Ano.Kdyby bylo po tvém,nedupala by jsi,nekřičela a neronila slzy,protože by jsi dostala co jsi chtěla.Reakce tříletého dítěte na hračku kterou mu maminka odmítla koupit.Takhle mi totiž připadáš,jako malá holčička,která si něco umanula a když není po jejím,bude se litovat do skonání světa.Ano,tobě dělá strašně dobře se plácat v sebelítosti a utvrzovat se v tom,jaká jsi chudinka,protože jsi nemohla rodit vaginálně.NO A CO?Nastane kvůli tomu konec světa?Ty si myslíš že ano,ale ono to tak není.Sidi já jsem při porodu také téměř zemřela a navíc mne dva dny po porodu postihla velmi těžká obrna lícního nervu,kterou bych nepřála ani nepříteli a taky jsem se s tím musela vyrovnat.K čemu je lítost?No jo,asi je to o prioritách,pro někoho je prostě důležitější to jestli rodil vaginálně než to že porodil zdravé děti.A co je to prosím tě za argument,že by snad rodina očekávala vyfrknutí rýmového hlenu s napětím,a toužebně očekávala nudli a rozplývala se nad ní?Já si myslím,že píšeš ještě větší nesmysly než ty,z nichž jsi obvinila Monty.Jistě,nikdo z nás nepochybuje o tom,že rodina s napětím očekávala krásné zdravé miminko,toužila po něm a rozplývala se nad ním.A krásného zdravého miminka se rodina dočkala,ne?Z této tvojí věty vyplývá,že rodině bylo nějaké miminko šumafuk,rodina se chtěla rozplývat nad tím jak máš úžasně roztažené nožky při vaginálním porodu a že toužila dívat se jak ležíš na zádech a tlačíš.Pro tebe nebylo prvořadé porodit dítě,mít uspokojení z toho že se narodilo,že ti doktoři zachránili život,pro tebe byla prvořadá cesta kterou má dítě přijít na svět a dítě bylo něco jako vedlejší produkt toho samotného procesu rození.Kdyby měly všechny matky rodit jako ty,jen pro samotnou radost z vaginálního porodu,nestačili bychom tady stavět domovy pro odložené děti,hlavně že by žena byla uspokojena,že jí dítě vypadlo ven mezi nohama.Promiň že píši tak drsně,ale opravdu jsem nepochopila,proč ta sebelítost.
Předchozí