Promin, ale já jsem se taky už s takovými mamkami potkala _vyvalené s vypnutým hrudníkem a pohledy říkajícími:dívejte se a čekajícími na negativní reakce, aby se mohly naježit.Takže fakt jsou i takové matky.Já jsem taky kojící mamina a mojí malé vadí vyrušování při pití tak pokud takhle jsme nuceni jet do nák.centra tak se snažím ji nakojit v autě, kde má klid. A ted mě ukamenujete, ale znám to ze svého okolí-spousta matek s mimi courá po takovýchhle obchodech úplně zbytečně, jen tak se jedou projet třeba do Metropole, protože je sobota...Kdyby radši šly s těma drobkama do přírody, než je tahat po těch klimatizovaných obchodech.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.