| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Tak já se také setkala s články pouze typu jak je kojení důležité, zvyšuje IQ, dítě je zdravé - přitom všechny kojené děti, které já osobně znám jsou více nemocné než ty nekojené...Nevím jestli je to náhoda,ale ten výzkum by mě fakt zajímal.
A že se maminky obhajují? To se možná těžko vysvětluje těm, kteří kojili bez anebo s minimálními problémy, že někomu to tak nejde. Já měla prsa dokousané do krve už druhý den v porodnici a to tak, že jsem nemohla kojit ani přes klobouček,protože přes ten syn tahal pouze krev. Kojila jsem snad 15 hodin denně, ano i hodinu v kuse a po 10ti minutách zase,protože syn křičel vyloženě hlady. Po příjezdu domů, zánět, 39 teploty - neměl mi kdo pomáhat, poté druhý,třetí, až to došlo k pátému kdy mě dr. posílal na operaci a řekl,že takový zánět už dlouho neviděl (je to primář v důchodu)... A museli mi laktaci zastavit práškama. Dva týdny jsem odsávala s tím,že se rány snad zahojí, ale nic se nehojilo,zahojilo se to až po třech měsících úplného nekojení...Do léčby jsem dala asi 2000 - různé chicco polštářky, mastičky, homeopatika, alkoholové zábaly, prostě vše...Technika kojení prý dobrá, dr. řekl,že mám hodně žláznaté prsa a špatně se to malému asi tahá,navíc mě kousal - špatně sál.A bohužel jsem se potkala se spoustou maminek,které nevěděly vůbec o čem mluvím a radily mi vydržet,nevím co by říkaly,kdyby měly jít také "pod kudlu" a dítě jim neustále plakalo hlady. MOžná nebýt těchto rad,tak to nedošlo tak daleko a já nemusela s malým tak trpět.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.