Vidis Gango a neni to tak u kazde, ja jsem prvni mesic kojila i prikrmovala UM, pak jsem kojila plnne a v 7 mesicich jsem prestala kojit, takze je zase UM. Kdyz porovnam co je lepsi, tak pro mne to bylo 1000x lepsi s UM. Samozrejme kojeni je lepsi pro dite, ale o tom se nebavime. Ono taky hodne zalezi na tom, jak vychazi vyrobce UM zenam vstric a kolik investujes do vybaveni. Ja mam sterilizator do MVT, ohrivac lahvi doma a ohrivac lahvi do autobaterie. Nevim jestli je to v CR ke koupi, ale v cizine je bezne, ze koupis UM uz namichane a zasterilizovane v jedonazovych umelohmotnych flastickach o velikosti jedne davky, takze prikrmy jsem resila tim, ze jsem si vzala s sebou 1-2 male flasticky a jednoho dudaka. Ted co je vetsi, nosim jednu normalni flasku a UM v jednorazovych saccich, protoze vodu muzu pouzit svoji z me lahve. Takze zadne tezke a nepraktice termosky a tuna lahvicek. Ohrati nikdy nikde nebyl problem, pokud jsem nemohla ohrat v aute, vzdy mi v restauracich ci fast foodech radi mleko prihrali (resim jen v zime, v lete klidne muzou pit v pokojove teplote). Jestlize takoveto produkty v CR nejsou ke koupi a vstricnost taky chybi, tak je to samozrejme tezke, to uznavam. Meli by se vyrobci trochu zamyslet. Kdyz jsem nekam sla, tak se priznam, ze jsem mu mnohem radeji dala flasku nez hodinu kojit. Jsem trochu stydliva a napr. v parnem lete, kdy jsem byla zpocena jako ..., se mi do toho opravdu nechtelo. Jak uz jsem psala, syn byl prisaty vzdy strasne dlouho, takze me kojeni zabiralo veskery cas, takze nejaka manipulace s flastickama se mi zdala casove o nicem.
Předchozí