Dobrý den. I já jsem se osobně setkala s lékařem,který se ke mě zachoval,z mého hlediska,velmi nemorálně.Mám syna s VVV srdíčka,o vadě jsem se dozvěděla ve 20tt a rozhodla jsem se tomu drobečkovi dát šanci.Snažila jsem se celé těhotenství myslet positivně,abych nepřenášela strach a negativní pocity na miminko a těhotenství jsem si užila,bylo to nádherné období mého života.Těsně před porodem,když mě lékař vyšetřoval,se mě zeptal,proč jsem nešla na potrat,když jsem to věděla a že tyto děti stejně nepřežívají,že prostě není šance.Byla jsem z toho tak v šokuů,že jsem nedokázala ani brečet,ani se zlobit,ani mu na to nic říct.....Za osm hodin,se narodil Tomášek.A i přes to,že pan doktor po dobu porodu chodil a kroutil hlavou,mě se to nelíbí,jdeme hlavou proti zdi,porod nepostupuje,plodová voda je zakalená,díttě s těžkou srdeční vadou.....Tomášek vykoukl díky Bohu na svět,má za sebou dvě náročné operace,další ho ještě čekají,ale je to náš život,náš poklad,naše láska a my bychom ho nevyměnili za nic na světe.Milujeme ho takového jaký je a jsme šťastni,že ho máme a udělali bychom pro něj cokoliv.
Moc mě mrzí,že někteří lékaři dokážou být tak necitliví,ale naštěstí je jich málo,já osobně jsem se setkala jen s jedním a věřím,že žádného takového už nepotkám.Ostatním lékařům,hlavně z dětského kardia v Motole,jsem velice zavázána děkuji jim za vše,co pro nemocné děti dělají a za lidský a citlivý přístup.Moc je obdivuji.