Skláním autorce poklonu. V mnoha věcech s ní souhlasím. Jen musím trochu oponovat, co se týká testů. Letos v září jsem přišla o miminko. Díky kombinaci včasných testů + podrobného ultrazvuku, se na velmi těžké postižení - miminko nemělo mozek - přišlo včas a já jsem mohla jít "jen" na potrat - i když na začátku 4. měsíce. Nebudu tady psát jak moc mi to bylo líto, to je asi zbytečné. Ale chci tím říct, že včasné testy mě ušetřily porodu v pátém měsíci, kdy už bych já vědomě musela porodit miminko, na které jsme se moc těšili. Jsem znovu těhotná a znovu podstoupím všechny testy. Opravdu si myslím, že jsou případy, kdy spíše lidem pomáhají než že jsou zbytečnou záležitostí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.