| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Priklanim se k jiz zminenemu nazoru, ze po 2 mesicich uz je tvorba mleka zabehla a presne na ty dva mesice by sedela laktacni krize...to se pak meni slozeni materskeho mleka a miminko opravdu pribira ve skocich, a tak...laktacni krize je potvora, rady laktacnich poradkyn se zdaji byti nemozne, nic se nedari, mimi rve...ale je to jen krize!!...
me prisla prvni laktacni krize zhruba kol 3 mesicu...trvalo to vecnost...vic jak 14 dni...prvni tyden jsem si rikala ze to urcite brzy prejde...druhy zacala panikarit a brouzdat na internetu a velice me pomohly rady prave laktacnich poradkyn a nazory jinych jiz zkusenejsich...a co hlavne: muj partner!!...ktery mi byl v mem neutuchajicim zoufalstvi stale oporou ackoli nemalo sedivych vlasu jsem mu zpusobila :-)...
no a tak jsem to nakonec vzala jak to bylo...prestala jsem vysilovat, zacala jsem casteji odpocivat...prostridavala ty prsa i 4x za 1 kojeni...kojila v noci...a ono to preslo...tak jak se to objevilo, tak to zmizelo...
na internetu je spousta clanku, kdy laktecni krize prichazeji...staci si to poradne procist a dodrzet nekolik malo pravidel mezi nez patri klidek, spanek, teplo, cajicky, kojeni v noci...da se to zaridit...
muj nazor je ze pokud zacne mleka ubyvat treba az po tom 2 mesici, tak hlavne kvuli tomu ze neco z vyse jmenovaneho nefunguje...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.