Stručně můj příběh. Zdraví syn... moc si přeji druhé mimi, konečně se zadaří, testy 16tt OK, mám radost nemusím na plodovku... UTZ 20tt Vrozená vývojová vada plodu sekvestrace plíce - šok pravděpodobnost že to přežije 50%, další komplikace pravděpodobné... hledám v literatuře na netu... ženou mne na plodovku pro zvýšené riziko další vady u této diagnózy... není mi veselo... ale plodovka OK ...mám rozhodnout zda si přeji ukončit těhu nebo ne - manžel mě moc podržel, rozhodli jsme se odmítnout interrupci... Magnetická rezonance +UTZ v 30tt - sekvestrace se zmenšuje... lékaři vstřícní... ještě jedna rezonance... vypadá to že mohu rodit spontánně, raději v Motole... mám zdravou holčičku... po narození na UTZ nic vidět... jezdíme na konroly a doufáme že všechno zvládnem... je to naše sluníčko
Tak jsem přemýšlela.. kdybych nechodila na kvalitní UTZ, nikdo by nic nenašel, já bych byla v klidu... může se to projevit až v pubertě... nebo se to "úplně vstřebalo"...
Ale jsem ráda za to, že vím, co by jí mohlo působit zdrav. problémy a sledují ji odborníci...
Dobré zprávy všem...
Předchozí