Nic jsem mu neřekla, ani v tu chvíli ani nikdy jindy. Zřejmě se mu prostě jenom ten medvídek nelíbil. Neomdlela bych kdyby si ho vzal. Já třeba občas koupím domu čokoládu a čvereček mu dám. Myslím, že sladkého si užije dost. Mě prostě vadí ta vrcholná nekvalita těch sladkostí. Já nechci jmenovat značky a firmy. Prostě to považuju za neohleduplné vůči ostatním poslat dítě se sáčkem bonbónů aby se šlo rozdělit. Ať si to nechaj na doma, když za to chtějí utrácet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.