Dr tě nutil na potrat kvůli rozštěpu rtu a patra? to přeci není VVV neslučitelná se životem. Mám zkušenost z moc "dobrým" dr. z genetiky v Pze. Jsem přenašečka hemofylie, tedy nemoci která je celoživotní, nicméně neohrožuje přímo na životě. A porodila jsem chlapce který tuto chorobu má, to co jsem si v těhotenství zažila ze strany dr. který mě upozorňoval na to co všechno mému synovi bude (vím to až moc dobře, stejnou chorobou trpí můj otec). Podle mě je problém v tom že se víc "straší" než objektivně informuje o tom jaká je prognoza při té a té VVV. Dokonce mi řekl,že mu zkazím "průměr" "dobrých" dětí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.