Přidat odpověď
Díky za gratulace, ale pořád jsme taková skeptická, snad s e po prvním Gen UZ trochu uklidním. S Luckou sjme to neřešila, jenže to sjme neměl a špatné zkušenosti, že? Naty taky budeš brzy těhu, uvidíš.
A jinak mám pocit, že jak popisujete ty své nadané dítka, tak mám doma "debílka", o psaní čtení apod nemůže být ani řeč. Počítat umí do deseti, ale jen když chce, tužku s e nenauči držet asi nikdy, malování ji nebre ani vymalovávání apod. Tos i sní ve škole asi užijem. Neustále jen mluví, zpívá a říká básničky, ale s výslovnosti taky nejsme zrovna odvázaná, přemýšlím o logopedii, al e nějka to furt odkládám. Hrozně jí baví, zpívání, angličtina, plavání, pohybově ale nadaná moc enní, což po těch všech problémech se ani čekat nedá.
Puzzle ji občas berou občas ne,a el sama je nesloží, potřebuje asistenci.
Zdi, to jsi mě potěšila, s tím, že 2 není taková hrůza
Jo a je d ěsně nesamostatná, proč bych to dělala, když to nakonec za ěm někdo udělá. Štve mě s tím enskutečně. J e hodně komunikativní, není problém azčít vyprávět paní na zastávce vco ěmla k obědu, kam jde apod. A umí si úžasně získávat a obmotávat lidi kolem prstu, což holt s e svojí leností potřebuje.
Předchozí