| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Jisteze je kojeni u atopiku vhodnejsi. Je nutne dodrzovat urcite zasady v zivotosprave matky, ale je to rozhodne prijatelnejsi pro miminko nez mlicko od kravicky:-). Kdyby uz jen pro to, ze alergie na mlecnou bilkovinu, byva u atopiku velice casta! Ja teda nikde necetla, ze by kojene deti byli hezci, ale dobre dejme tomu, ze jsou hloupejsi, osklivejsi a mozna i drzejsi... Tak co je to lepsi :-)? No co se tyce laktacnich poradkyn, asi jsem mela stesti, prisla ke me domu a to ne jednou(za opravdu smesnou castku), a pak jsme si jeste telefonovaly a psaly denne aspon tyden. Poznala jsem jich nekolik, protoze moje cesta k uspesnemu kojeni byla pokazde trnita a opravdu mi hodne pomohly, podporily me, byly neskutecne mile, povzbuzovaly a jejich rady mi zachranily 3x kojeni. Diky nim a informacim vsude kolem, ktere byly pro me motivujici jsem proste kojila. Kdyby jediny prospech byl prakticky(snad nemusim statisticky dokazovat), financni a prijemny to stoji za to! Verim vsem nekojicim maminkam, ze je to mrzi, protoze me by to mrzelo velice. Kdyby ovsem tech informaci nebylo tolik, asi by spousta maminek zbytecne kojeni predem vzdala. Co se tyce stravy pro dite minimalne do pul roku je proste urcite to co priroda zaridila nejlepsi. Ta krava si taky nebere mliko od kozy :-). Ja opravdu verim, ze to nekdy nejde, jsou pripady a tam je pak ta moznost volby UM, jen jsem presvedcena o tom, ze casto to maminky zbytecne brzo vzdavaji. Jak jsem jiz psala, sama mam tvrde vybojovane kojeni a vim, ze je to nekdy opravdu velka drina, ale vzdy to stoji za to.
Ve svém okolí mám spoustu maminek (kojících i nekojících) a na internetu čtu také názory ostatních, a když to vezmu tak kolem a kolem, nedá se říct, že kojené děti = zdravější, nekojené = častěji nemocné, s atopickým ekzémem, alergiemi a já nevím s čím vším ještě, a není to ani naopak
Myslim, ze tohle je takove to bagatelizovani a k tomu bych jen dodala, ze pokud Anicka ze sousedstvi je v pul roce zdrava jak ripa a to roste na sunaru, neni nikde napsane, ze to tak bude cely jeji zivot. A tady zase opakuji jak ten kolovratek, genetiku ani vlyv prostredi nemuzem menit, ale kojeni ano a kdyby to byla ta nejmensi prospesna cast....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.