Myslim, ze se to takhle da rict. Netvrdim, ale to snad nikdo, ze nutne kazde dite na UM ma nejake problemy, ale proc asi vsichni alergologove, imunologove a treba i kozari se me ptaji jestli a jak dlouho jsem kojila? Proc je to teda tak velice zajima, kdyby to nemelo mit nejaky vlyv? To, ze ty, nebo nekdo jiny nema zadne problemy jeste neznamena, ze je nemuze mit nikdo jiny. Ja nevim uz jak to napsat, aby ste me pochopily. Pokud mam dispozici, tak proste dlouhe vylucne kojeni, postupne setrne zavadeni prikrmu, muze zajistit minimum problemu. Kdyz se totiz organizmus s alergenem potka co nejpozdeji, nemusi na nej treba vubec reagovat, nabo minimalne. Kdyz mam dispozici k alergiim atd.... a bude mi priliz brzy podane kravske mleko, nebo neco jineho alergizujiciho, tak se alergie muze projevit bourliveji. Napadlo te Vrani, ze tvoje dcerka by treba mohla byt bez kojeni jeste nemocnejsi? To neni o tom, ze jsou kojene deti supermani, ale treba by to bez kojeni mohlo byt jeste horsi..... Imunoglobuliny, ktere dite z mleka dostava, totiz urcite nezpusobuji vetsi nemocnost
.
Jo a jen pro spestreni, materske mleko pry obsahuje nejakou specifickou latku(nepamatuji si uz nazev, ale na netu to neni problem najit), ktera pusobi priznive na rozvoj mozku, tak asi pro to ty chytrejsi
. To jsem samozrejme psala jen pro zlehceni situace
.