Emisko, je fakt zvlastni jak se te moc dotyka moje obhajoba kojeni. Ja bych si nikdy netroufla tvrdit konkretne tobe, ze jsi kojit mohla a proc si to neudelala... Jiz nekolikrat jsem psala, ze verim tomu, ze i prez nejvetsi snahu to nekdy nejde, proste nejde. To, ze osobne velice dobre znam maminky, ktere to zbytecne brzy vzdaly je fakt, ale proc tebe tak neuveritelne nadzvedava? Znam i takove co proste nemohly z ruznych zavaznych duvodu a opravdu jsem nikdy moji mamince nevycitala, ze nas nekojila
.
Jo stres se k mimcu opravdu dostava, ale ne jenom MM a jsem presvedcena, ze co me tyce bylo by ho mnohem vic kdybych nekojila. Ja mam pocit, jako bych nekoho "sektarsky" presvedcovala o vyhodach kojeni. Prece jsem tady nikdy nepsala, ze jste pro svoje deti neudelaly maximum a opravdu, kdyz nekojite je to konec sveta. Pouze nechci a nemuzu dopustit, aby nekdo tvrdil, ze to kojeni je vlastne tak trosicku k nicemu. Pokud si, ale ty presvedcena, ze davas diteti to nejlepsi, nemuze te snad tohle tak vytacet, nebo? Ja to schrnu uz asi takhle JSEM PRESVEDCENA, ZE PRO MOJE DITE JE KOJENI TO NEJLEPSI.