Zuzano,
jestli to zní jako napadání, tak se omlouvám. Jde přeci o debatu...
Nezdá se mi, že bych ti něco podsouvala, jen jsem ti napsala svůj názor a poslala pár zajímavých odkazů. Pro zajímavost. Ale jestli si to přečteš a zamyslíš se nad tím nebo ne, je jen a jen na tobě...
A to o tvém ekzému? Píšeš, že kdybys byla kojená, měla bys o problém míň.
Takže o tom asi přemýšlíš...
A není mléko jako mléko. Jsem zastáncem bio a nemyslím si, že je to jen reklama.
Vážně netvrdím, že UM je pro dítě lepší, jen jsem chtěla podpořit pisatelku článku, že nekojení opravdu není konec světa. Ano, nevěřím, že mateřské mléko je to nejcenější co může člověk svému dítěti dát, ale věřím, že je to přirozený zdroj živin atd.
A tvoje kamarádka? Já mezi svými kamarádkami žádnou takovou nemám. Ano všechny jsou a byly hotový z častého vstávání, ale nikdy by je nenapadlo, že by to mělo být jinak.
Také jsem během mého dvouměsíčního kojení dávala dcerce pít kdykoli chtěla, klidně i každou hodinu, dvě a délku jsem nijak neomezovala, takže vím moc dobře co to je.
A přibývání na váze. Asi jsi špatně četla, já jsem psala, že pokud dítě dítě nepřibývá nebo hubne asi není něco v pořádku. Tady si myslím, že příkrmy jsou naopak vhodné. Víš jak se může podepsat nedostatečná výživa na vývoji mimi? Takže kojit ano, ale ne za každou cenu.
Předchozí