Psal tady snad nekdo, ze kojici matka je dokonala?? Ja netvrdim, ze si ty nemela jinou moznost opakuji, protoze ta ofenziva s tvoji strany je dost slusna. Ale MM je opravdu mene kaloricke jako UM a mnohem rychleji a lehce stravitelne. A prece mimi se opravdu muze kojenim uklidnovat, pokud ho nejaky problem trapi i takova je moznost. Proste pije hodne, treba se i prepiji, protoze ho neco trapi a u kojeni mu je dobre.... Porad jsem psala treba, aby bylo opravdu jasne, ze je to JENOM TREBA. Takze pokud ty si na zaklade tveho neuspesneho kojeni, troufas tvrdit, ze teda existuje hladove mleko i prez to, ze se tento termin nepouziva na zaklade rozsahlych rozboru MM, ses opravdu dost radikalni. Trosku me to zarazi, protoze zrovna ty si se tak dozadovala vyzkumu a statistik. At si uz mela jakykoliv duvod nekojit ci kojit, nikdy bych si netroufla tvrdit u tebe, ze si ale mela kojit, protoze by to urcite slo. Nikdy bych netvrdila, ze by si snad byla horsi matka a ja lepsi, jen pro to, ze kojim. Ale prosim, netvrd ty, ze hladove mleko existuje jen pro to, ze si to ty tak trochu myslis.
Omlouvam se, pokud bude prispevek vic krat, nejak mi to tady hapruje...
Předchozí