| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nekojíte? To není konec světa!

Lízo, já tomu trochu rozumím, sama jsem měla obrovské problémy s kojením, nakonec se podařilo, ale za cenu velikého úsilí.

Ta masírka je opravdu dost velká a v době, kdy je člověk rozhozenej hormonama, tak to psychické pohodě moc nepřidá.

Máš pravdu, že nemá cenu si nalhávat, že MM není ta nejlepší strava, kterou můžeme miminku poskytnout, ale spíš jde o to, že umělé mléko je sice horší, ale naprosto přijatelná varianta a že mateřství je komplex věcí, z nichž to MM je jen jedna, a že když všechny nebudou dokonalé, tak se svět nezboří. Já s Tebou souhlasím i v tom, že některé věci by člověk měl ustát a svá rozhodnutí si sám před sebou obhájit (já třeba, mít stejné problémy při kojení s druhým dítětem, tak bych to nedala, protože bych měla doma už jedno a to rozkojování mi sebralo veškerý čas po mnoho týdnů).

Spíš jde o ty první týdny, kdy by se měl člověk srovnat s tím, že to prostě nejde, a to musí být na psychiku dost velký nápor při té masírce.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.