Já myslím, že ve druhém případě ani nejde o závist kvůli astmatičce mající další parkovací místo. Pochopila jsem to spíš tak, že astmatička má vlastní garáž ve svém domě, kde žije, takže dělat pro ni další parkovací místo je trochu zvláštní.
Někdo se tu také zmiňoval o tom, že těhotná nepotřebuje v hromadném prostředku sedět. Tak to si tedy dovoluji oponovat. Já když musela stát na jednom místo byť jen pár minut, tak jsem omdlévala. Párkrát se mi to stalo např. i v obchodě před pokladnou. A i když jsem upozornila před omdlením, že jsem těhotná a že asi omdlím, tak mě ostatní jen překročili a šli dál.... A to mě viděla i prodavačka u kasy, která se ani neobtěžovala zavolat nějakou pomoc. Šlo o menší typ supermarketu a prodavaček jako hrachu. Tak jsem si tehdy říkala, co by dělali, kdyby tam někdo měl infarkt a prostě sebou u regálu sekl, že ho také jen lidé překročili. Možná na konci pracovní doby by to prodavači zjistili a zavolali už alespoň pohřebák - to byla jen taková úsměvná douška