| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Sobectví a hyenizmus

Jo,tak heslem kdo dřív přijde,ten dřív parkuje se tady řídí jedna sousedka.Jednou se mi stalo,že jsem přijela k domu a tam bylo jediné volné místo.Na něm stála babča a když jsem tam chtěla zajet,začala gestikulovat a dělat všechno možné,že tam nemám zajíždět.Samozřejmě nezbylo jí než uhnout a já se pak do ní pustila,že jestli čeká na to až ji přejedu.Samozřejmě mne napadlo hned,že tam bába stojí proto,protože někomu kdo teprve přijede drží místo.A také že ano,bába se do mně pustila,jak si to představuju,že ona tam má zaplacené místo a bla bla bla.Zřejmě si myslela,že jsem padlá na hlavu,místo nebylo vůbec žádným způsobem označené,tak jsem jí řekla,aby mi laskavě ukázala,kde má značku s SPZ auta nebo doklad o zaplacení parkovacího místa.Když viděla,že nejsem žádná hej počkej,která si nechá něco líbit,tak začala blekotat nějaké nesmysly o tom že má parkovací kartu na Prahu 3,načež já jsem ji usadila s tím že já mám taky parkovací kartu na tutéž Prahu a že tedy nevidím důvod,proč bych tady nemohla parkovat.A důrazně jsem ji upozornila na to,aby se neoháněla parkovací kartou,že zde jí zatím k ničemu není,protože to u nás ještě placené parkování nebylo.Pak jsem už bábu nechala na pokoji a sotva jsem poodešla od auta,přihasila si to její dcera,pro niž tam babča to místo držela vlastním tělem.Nyní už tady máme placenou zonu,takže o místo již nouze není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.