Souhlasím. Také mám auto a dvě malé děti a přece častěji volím variantu jet hromadnou dopravou. Pro mě je to prvně peciválství a to nechci děti učit. A životní prostředí je hned druhá věc. Přijde mi to dost jako výmluva, že je to složité, naložit do autobusu kočárek a zavazadla a jedno dítě v náručí a druhé jako pytel blech. Takhle totiž jsem mnohokrát jezdila a vždy se našel někdo, kdo mi prostě pomohl naložit a pustil mne sednout...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.