Myslim, ze agentura Boruvka byla prvni z agentur tohoto druhu u nas a asi pred peti lety jsem ji bez problemu vyuzila na jednorazove hlidani. Velike problemy (ne s pecovatelkou, ale s fungovanim agentury) jsem mela s firmou Koralek, ktera uz mozna ani nefunguje. V soucasne dobe pro me zajistuje uz tretim rokem pravidelne hlidani agentura Baby a az na jeden pripad, kdy jsem musela zmenit pecovatelku, mam ty nejlepsi zkustenosti a muzu agenturu Baby jenom doporucit. Opravdu nejsem s majitelkou nijak zpriznena a moje doporuceni je na zaklade skvele zkusenosti :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.