tak za prve me prekvapuje ze to tu jeste zije...
a za druhe...
emisko (a tve obhajkyne), uprimne te nechapu, o co ti tady vlastne jde...osobne jsem jeste necetla zadny clanek, ktery by fanaticky propagoval kojeni, ktery by rikal, ze kojene deti jsou inteligentnejsi-to me opravdu rozesmalo
...kojene deti nejsou inteligentnejsi a dokonce nebudou ani zdravejsi, pokud sama maminka nebude mit dobrou imunitu...ja osobne jsem se zajimala jen o tu praktickou stranku, jak se rozkojit, jak kojit co nejdele, jak na zanety...jestli tebe zajima vic to pozlatko: napr, aby tve dite bylo inteligentnejsi a byla jsi stresovana z toho, ze kdyz ho kojit nebudes, tak bude hloupe, tak to je dle meho nazoru, promin mi to, ale hloupe
...pripadne mi ze ani nevis o cem to kojeni vlastne skutecne je...
propagace umelych vyziv-sunaru, beby atd. je vsude na kazdem kroku a troufam si tvrdit, ze bud hned v porodnici nebo jakmile opustite porodnici, tak prevazuje nad propagaci kojeni...
navic, bavime se tady o clanku, ktery byl napsan subjektivne: ale hlavne emocionalne negativne vuci clankum o tom, ze kojeni je dobre pro dite, nikoli subjektivne: velmi me mrzi, ze jsem se nerozkojila,nicmene svet se nezboril...stejne se nic nezmeni na tom, ze kojeni vskutku vetsine deti prospiva nejvic...takze co tu jako kritizujete?