Uz jsem reagovala na pisatelku, ktera se divi, ze tehotna ma mit prednostne misto k sezeni v MHD. Ja se teda vubec nedivim. A reakce nekterych bezohlednych lidi pri jakekoli nevolnosti, me naprosto desi. Ziji momentalne v Italii a uz dvakrat jsem behem tretiho mesice tehotenstvi omdlela ve meste, jednou v lekarne, kde zareagovali lepe nakupujici, nez personal a jednou na ovocnem trhu. Reakce na trhu byla obzvlast hezka, kdyz kolem me litali 3 prodavajici, chlapy a snazili se do me nalit vodu nebo aspon bonbon. Tady jsem se setkala s vetsim pochopenim.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.