A nebudeme třeba na svět přivádět jen blonďáky? Nebo aspoň raději zrovna zabíjet zrzavé? Ti si taky často od ostatních vytrpí!!! Kdy se konečně naše společnost smíří s tím, že jsou mezi námi lidé, kteří se vymykají průměru?
Apropos, přečti si občas některý časopis pro postižené (např. Vozičkář). Mnoho z těch, co by lidé odsoudili k smrti jsou skutečně šťastní. Naopak jsou mezi námi i zdraví lidé, kteří jsou nešťastní: že bychom jim radši něco píchli?
Současný stav ČR, kdy většina souhlasí se zabíjením plodů "ze zdravotních důvodů" je neskutečně diskriminační. I pro živé dospělé s vrozeným postižením.
A otázky: bude mít kamarády? A co sourozenci? Vždyť bude trpět... Jsou jen plné předsudků. Proč by nemohl mít člověk postižený DS kamarády? Jen budou rodiče dbát na to, jací kamarádi to budou - stejně jako na to dbám u zdravého dítěte. Třeba jich bude mít více, než dítě otylé. (moje těžce tělesně postižená sestra má více kamarádů než já: protože je extrovert, zatímco já introvert)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.