| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nepovinná očkování dětí

Myslím že všichni, kteří kritizujete očkování, tak vás pálí dobré bydlo. Já otálela naočkovat 4 letého syna proti klíšťovce a přes všechny hlášky o imunitě malých dětí po jednom klíštěti syn onemocněl. Dětský lékař nepoznal co že to je za nemoc, a my po několika dnech syna odváželi v náručí do nemocnice s hrůzou že nám umře. Týden byl na kapačkách, které dostával co 6 hodin a kapaly mu v průměru 4-5 v kuse. Zhubl 5 kg, což u tak malého dítěte je hrůza. A to vše jen proto, že jsem dala na ty nesmysly, že tělo si poradí samo. Mám 2 letou dceru a tu už jsem nechala naočkovat v jednom roce. Už na nic nečekám, už bych nikdy nechtěla zažít takový strach o dítě,způsobený vlastní blbostí.
Před rokem měly obě mé děti neštovice a kdybych se o očkováni proti nim dozvěděla dřív tak bych neváhala ani chvíli. Byly osypané od hlavy až k patě, čtyřicítky horečky, a to se řekne blbé neštovice. Nevím proč bych měla vědomě nechat děti trápit, když jde té nemoci zamezit. Spoustu věcí v životě neovlivním, tak jsem ráda, že již od útlého věku se děti očkují proto všemu možnému a pokud budou další vakcíny na jiné nemoci, tak již nikdy nebudu váhat. A nežádoucí účinky? Všechno má své pro a proti, ale myslím že ty jsou tak zanedbatelné proti tomu co by bylo, kdyby se plošně neočkovalo. A těm co to očkování nesedlo je mi moc líto, stejně jako je mi líto, že se narodí postižené dítě.
Prostě buďme rádi, že nám děti neumírají na běžné nemoci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.