| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Nechci čekat až na první slovo svého dítěte. Chci si s ním popovídat mnohem dřív!

Jsem moc ráda, že můj příspěvek objevení Ameriky vyvolal takovou diskusy. Je mi už více let, syna jsem měla za totáče. Mám také více zkušeností i vzhledem k věku. pořád zastávám názor, že každé dítě má svoji posunkovou řeč, které rozumí jen jeho matkaa blízké okolí. Děti se nevyvíjejí podle tabulek, jak nás chtějí ujistit psychologové a učitelé. Každy člověk je individualita a hlavně v útlém věku je bezprostřednost jejich hlavní zbraní. Můj syn téměř do 3let nemluvil, za to byl velice manuelně zručný. Jeho jemná motorika a koordinace vždy byla na vyšší urovni než bylo zvykem u stejně starých dětí. Nemyslím si, že byl geniální, ale je potřeba ke každému dítěti zvilit individuální přístup a věnovat se mu. Pokud rodiče nemají s dětmi trpělivost tak jim žádná komunikace ať neverbální i verbální nepomůže. Toto jsou moje zkušenosti nejen jako matky, ale také mnohaleté pracovní zkušenosti s dětmi všech věkových kategorií. Psát své povolání nebudu není důležité.
Pravda ale je, že se synem máme moc hezký vztah. Je dospělý a studuje vysokou školu.
Občas zabrousím na tyto internetové stránky a zdá se mi, že spouta lidí opravdu objevuje Ameriku. Možná by stačilo lépe komunikovat se svými nejbližšími a potřebné informace by se všem dostaly hned. Jak tak pozoruji dnes spolu nekomunikuje nikdo, pouze přes internet.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.