já Domestos používám jen na WC, s tím jsem spokojená max. jinak my bydlime ve starém domku který zapochodu rekonstruujeme, takže úklid se tu provádí podle potřeby, i několikrát týdně. ale ne zas tak, abych se stresovala, že jsem náhodou nevytřela. na co opravdu dbám je čistá koupelna, záchod, kuch. linka, a nemám ráda drobky na podlaze, to jsem schopná luxovat i denmně ¨když je čas. hračky ale myju příležitostně podle potřeby, prach když si vzpomenu (mám 3děti, z toho 5měs dvojky). nevadí mi takový ten provozní nepořádek, ale špína teda ano. když byla naše nejst. malá, bydleloi jsme v garsonce a měli kočku - tak to jsem luxovala denně a vytírala tak obden když byl čas.
jo a nikdy bych svý dítě nenechala vědomě olizovat psí misku a nechat se jim olizovat - myslím že zase teoška hygieny taky neuškodí. jasně že jsem Aničku taky načapala jak na návštěvě pije ze psí misky, ale vysvětlila jsem jí, že se to nedělá, podle mého by děcka měly zákl. hygien. návyky znát. takže troška špíny ano, ale proč zase zbytečně děti špíně vystavovat víc než je nutné?
Předchozí