Souhlasím s tebou i s názory doktora, ke kterému chodila spolužačka s ekzémem. Stačí použít mýdlo nebo sprchový gel 2x týdně nebo při koupání ve vaně jednou týdně trochu pěny do koupele. Jinak si zbytečně odmašťujeme kůži a tím ničíme přirozenou ochrannou vrstvu. Já tedy gely a mýdla používám v práci, kde dělám na 24h směny, a to jsem pak taková opocená, ulepená, i když se jdu několikrát denně opláchnout k umývadlu. Jinak při běžném denním režimu, kdy se sprchuji 2x denně, stačí vodou. Kožní problémy jsem nikdy neměla, např. suchou kůži.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.