Tedy pročetla jsem si příspěvky a docela jsem se pobavila... ..ale sama taky občas bojuju.
Máme tři psy, kocoura... a sámo taky roční holčičku. Nejdřív jsem dostávala infark z upadlého a znovu ocucávaného dudlíku apod., ale vždycky si pro srovnání vybavím ošahané (a dětmi rádo ocucávané - alespoň co vídám)madlo v tramvaji!!!!! a můj smysl pro hygienu se vrací do "správných" mezí. Čictotu, tím méně absolutní !!?! ve velkém baráku, kde s námi bydlí zvířata, prostě udržet nejde.
Zatím nechodíme na písek - to bude další prubířský kámen. Ale chodíme cvičit a plavat a tam mě taky občas napadá, jak často čistí hračky, které mají většinou skoro všechna mrňata v puse?????
Zdraví z postele s chřipkou a kocourem, Radka
(nebojte - domácí, očkovaný, testovaný ;-) Mimochodem po tom, co mi v těhotenství jeden kocour umřel na záchvat, jsem hned jela do SVU/Statni Veterin.Ustav, aby mi řekli, co to bylo a jestli nemůžem být ohroženi - já, mimčo a tou dobou jsme měli i štěnda. A mimo jiné jsem se dozvěděla od místního vedoucího lékaře, že od kocoura v posteli se můžu maximálně nakazit nějakými dermatologickými problémy pokud by měl.. ikdyž např. pískovišťata s kočičími výkaly mě děsí!!) Pa Radka
Předchozí