Tohle znám. Vím že se malej v noci budí, protože má žízeň, bohužel odmítá dudlík i hrníček, vlastně všechno mimo prsu. I přes den mi vypije 10-20 ml - za celý den!
Zkoušela jsem mu nedat prso a po večerní kašičce nabízet jen čaj (dokonce jsem mu ho začala po čase i sladit!), ale z hrníčku takřka neubylo. Vydržel nepít od 17 hod (poslední kojení) do 1 v noci - střídal 1/2 hoďky řevu s 1/2 hoďkou spánku. Po půlnoci jsem prostě rezignovala a dala mu prso. Budí se asi 3x za noc.
Ještě dodám, teď se mu prořezávaly zoubky a asi měsíc prokňoural skoro celou noc (od půlnoci do 4-5 hod) a nepomohlo vůbec nic. Většinou kňoural ze spaní, ale stačilo udělat "šššš" a pohladit ho, nebo vzít za ručičku a spal další čtvrthodinku. V pátek mu konečně zoubky vylezly a zase krásně spinká a budí se jen 3x na kojení.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.