Úplně to samé mám doma - synek zdědil přístup k spánku po tatínkovi. Já spím též dobře, ale na ty dva opravdu nemám. Problémy nastávají jen když jsme třeba na dovolené s někým, kdo má děti nastavené více "normálně" - a přijde třeba s návrhem na výlet vyrazit už po osmé. Do školky dobíháme 8:29, děsím se září a nástupu do školy, budeme se muset o hodinu zrychlit. Na takřka všech fotkách do věku cca roku syn spí, bylo dost těžké ho vyfotit v bdělý okamžik. Docela by mě zajímalo, jestli spánková dědičnost může zafungovat dvakrát za sebou...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.