Ahoj,taky si myslím,že má Magda prostě štěstí.Mám dvě děti a každé spí úplně jinak.Syn spal od narození hrozně,budil se opravdu hodněkrát za noc a nic nepomáhalo,po 1.narozeninách ale začal spát jako dospělý,večer lehnul a bez probuzení spal až do rána.A dcera,ta spala zase od narození až do dvou let celou noc!Naprosto úžasné.Od dvou let se budí téměř každou noc,sice jednou ale za to na 2-3 hodiny.Celý den mám v ložnici otevřené okno,vůbec netopím(jen když opravdu mrzne).Zásadně nerosvicím,nehraju si s ní,minimálně mluvím,jen jí dám vyčůrat,když chce.Zkoušela jsem nedávat jí spát přes den,ale za prvé to nevydrží a pak usne klidně v sedě kolem 6.Pak si dokážete představit zbytek noci.A za další,chodí spát sama,jen mi oznámí,že jde spinkat,za pár minut jí jen zkontroluji,zda není odkopaná.Tak jí přece nemůžu tahat z postýlky.Tak si myslím,že je to prostě dítě od dítěte a někdy je to prostě nejde naučit,i když dodržujeme všechny poučky.Ale jedno je jisté,že z toho každý nespavec jednou vyroste.Aspoň doufám